Nieuw bij Goodnight Slaapkamers: Birkenstock.
Nieuw bij Goodnight Slaapkamers: Birkenstock. Eigen foto

Kiezen voor mooi en verantwoord slapen

1 oktober 2018 om 12:12

CRUQUIUS Op zoek naar een bed dat niet alleen zorgt voor een goede nachtrust, maar dat er ook nog eens goed uitziet? Kijk dan bij Goodnight Slaapkamers in Cruquius.

"We weten allemaal hoe belangrijk goede nachtrust is. En daarmee weten we meteen dat je dus niet zomaar een bed moet kiezen, maar dat je er de tijd voor moet nemen. En dat je naar een winkel moet gaan waar deskundig advies de normaalste zaak van de wereld is. Dan kun je haast niet anders", aldus Pim van der Klaauw, "kiezen voor een bezoek aan Goodnight Slaapkamers. Dat is met een totaal vloeroppervlak van 5.000 vierkante meter de grootste slaapkamer van Nederland. Op alle verdiepingen biedt de winkel een ruim aanbod aan artikelen die met slapen en de slaapkamer te maken hebben en dan ook nog eens van bekende en erkende merken als Auping, Eastborn, Innovation, Jensen, Norma, Swissflex en Tempur. Er is echt heel veel in huis voor slaapcomfort op maat", aldus Pim.

De komst van Birkenstock naar Goodnight Slaapkamers is daar een mooi voorbeeld van. Vooral bekend geworden van de wandelschoenen, presenteert Birkenstock nu een natuurlijke manier van slapen op een boxspring met een 100 procent eikenhout frame. De speciaal afgewerkte matrassen zorgen voor een stabiel ligcomfort en optimale vocht- en temperatuurregulatie. Nog een mooi voorbeeld is de onlangs ingerichte Serta Studio. "Een prachtige manier van thuis slapen met het luxe gevoel dat je in een hotelbed ligt", vat Pim samen. "Dat moet je zien en voelen en dat kan volop, want we zijn zeven dagen per week open. Beter nog, er kan zelfs een afspraak gemaakt worden om op een specifiek tijdstip deskundig voorgelicht te worden over de vele mogelijkheden."

"Goodnight Slaapkamers heeft al 30 jaar diverse acties en aanbiedingen", aldus Pim, 'maar wat we aan het eind van de Woonmaand doen, is echt heel speciaal. We beginnen om 19 uur en daarna is het party time met heerlijke hapjes en drankjes. Er zijn diverse deskundige slaapexperts, we laten de laatste innovaties op slaapgebied zien, er zijn diverse stands met lifestyle, wellness en beauty door lokale ondernemers en er is exclusief op deze avond een zeer aantrekkelijke kortingsactie. Aanmelden voor woensdagavond 31 oktober kan via de Facebookpagina.