Diewertje Dir schittert in 'Superjuffie'.
Diewertje Dir schittert in 'Superjuffie'. Eigen foto

'Superjuffie' centraal tijdens Kids Weekend

1 oktober 2018 om 16:24

Activiteiten voor kinderen rond familiefilm

HOOFDDORP Bioscoop Kinepolis staat zaterdag 6 en zondag 7 oktober in het teken van de nieuwe film 'Superjuffie'. Deze avontuurlijke familiefilm staat twee dagen lang centraal in de Hoofddorpse bioscoop.

'Superjuffie', van de makers van 'Mees Kees' en 'Dummie de Mummie gaat over juf Josje (een hoofdrol voor Diewertje Dir). Ze is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn.

Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen.

EXTRA GROOT FEEST Deze nieuwe familiefilm is zaterdag 6 en zondag 7 oktober voor het eerst te zien in Kinepolis Hoofddorp. En het wordt een extra groot feest, omdat de bioscoop er een heel Kids Weekend van maakt. Zaterdag en zondag staat een deel van de bioscoop volledig in het teken van de film. Er zijn spelletjes en kleurplaten in het thema van de film, er kan geknutseld en geschminkt worden, en elk kind krijgt - indien nog voorradig - een bekertje limonade en een klein cadeautje.

STOEPKRIJT Kinderen die nog eens extra willen genieten van de film maken deze dagen ook nog kans op een mooie prijs. Op de Facebook-pagina van Kinepolis Nederland is een prijsvraag te vinden met hoofdrolspeelster Diewertje Dir. Deelnemers aan deze prijsvraag maken kans op stoepkrijt voor de hele klas.

Bezoekers zijn 6 en 7 oktober vanaf een uur voorafgaand aan de film welkom in de bioscoop voor het Kids Weekend. Kijk voor meer informatie op de website van Kinepolis: kinepolis.film.