Blaaskapellenfestival bij verjaardag De Symfonie

1 oktober 2018 om 16:44

NIEUW-VENNEP Winkelcentrum De Symfonie bestaat 15 jaar en viert dat onder meer met een blaaskapellenfestival. Zaterdag 7 oktober treden er van 12.00 tot 17.00 uur negen verschillende blaaskapellen op in het Vennepse winkelcentrum.

Het festival is een samenwerking van het jarige winkelcentrum en de eveneens jarige Nu Je Er Toch Band. Deze Vennepse blaaskapel, 10 jaar geleden ontstaan uit de toen nog actieve muziekvereniging Irene, viert het tweede lustrum in samenwerking met de 5 jaar oudere Symfonie.

Tijdens het blaaskapellenfestival zullen negen verschillende muzikale ensembles optreden op verschillende podia door het winkelcentrum. Naast de Nu Je Er Toch Band uit Nieuw-Vennep zal ook de band BOOH optreden. Dit gelegenheidsorkest zag 6 jaar geleden het levenslicht als orkest van de Hoofddorpse carnavalsvereniging De Meerbonken. Inmiddels wordt er op meerdere plekken gespeeld dan alleen maar in Hoofddorp.

Verder zijn ook de Fluttetutters, de Fuikenlichters, de Keietoeters, Ladderszat, Nootverband, Omdat Het Kan en de Pretnoten van de partij. Het Blaaskapellenfestival is gratis toegankelijk. Meer informatie is te vinden op de website www.nujeertochband.nl.