Afbeelding
Eigen foto

CBS Vesterhavet viert jubileum

3 oktober 2018 om 11:49

HOOFDDORP Basisschool CBS Vesterhavet stond afgelopen week bol van festiviteiten om te vieren de school 40 jaar bestond. De oudervereniging had diverse feestelijke activiteiten georganiseerd. De week werd gestart met een muzikale optocht door de wijk, dinsdag gingen alle leerlingen naar de Efteling. Woensdag zijn er kopjes, bordjes en theeglazen versierd, donderdag genoten de leerlingen van een feestelijke lunch.
Om de feestweek op een ludieke manier af te sluiten was er een heuse taartenbakwedstrijd georganiseerd voor de kinderen. Deze taarten werden opgesnoept tijdens de High Tea op vrijdagmiddag na schooltijd door ouders, kinderen en het team. Alle kinderen van groep 1 tot en met 8 konden samen met de klas, met vriendjes of vriendinnetjes of alleen een taart bakken. Deze taarten werden blind gejureerd door een vakjury.
Er is fantastisch gebakken en de mooiste exemplaren kwamen vrijdag de school binnen. Het logo van de school was dan ook in vele taarten verwerkt, maar ook werd er veel kleur gebruikt en was er een diversiteit aan smaken. De winnaars zijn bij de start van de High tea bekend gemaakt.
Het was een fantastische feestweek met elke dag een leuke activiteit.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding