Leer zelf het perfecte plaatje schieten in een fotografiecursus voor beginners of gevorderden bij C.
Leer zelf het perfecte plaatje schieten in een fotografiecursus voor beginners of gevorderden bij C. Fokke van Saane Fotografie

Cursussen voor volwassenen

13 maart 2023 om 15:12

Even tijd voor jezelf bij C.

HAARLEMMERMEER Bij C. heb je echt even tijd voor jezelf met het volgen van een cursus binnen diverse kunstdisciplines. Pak je moment en geef je creativiteit de vrije ruimte. Probeer het eerst uit tijdens een proefles. Instromen in een cursus die al gestart is kan altijd. 


FOTOGRAFIE & MEDIA Zowel voor gevorderde hobbyfotografen als echte beginners biedt C. fotografiecursussen. Leer je camera beter kennen en kom meer te weten over zaken als compositie, kader, standpunt en licht. Alles voor het schieten van het perfecte plaatje. Ook kun je leren fotoshoppen. Of kom naar de fotobespreekplaats als je niet uitgepraat raakt over foto's.


BEELDENDE KUNST Iedereen is een kunstenaar. Zowel voor beginners als gevorderden zijn er leerzame cursussen op het gebied van beeldende kunst. Denk aan tekenen & schilderen, edelsmeden & sieraadontwerpen, keramiek, werken met olieverf, boetseren, beeldhouwen, zeefdrukken of acryl schilderen. 


MUZIEK & ZANG Het is nooit te laat om een muziekinstrument te leren spelen. Bij C. heb je keuze uit meer dan 25 instrumenten. Je stem hoort daar ook bij. Vind je het leuker om samen muziek te maken of te zingen? Ook dan zit je goed bij C. Er zijn diverse koren, bandjes en orkesten voor volwassenen.

DANS Je bent nooit te oud om te beginnen met dansen. Het is goed voor je lichaam en je brein. Voor volwassenen en 65-plussers zijn er diverse danscursussen. Denk aan klassiek ballet en of de temperamentvolle cursus flamenco, maar ook cursussen waarin dans, pilates, fitness en yoga worden gecombineerd, zoals ballet barre workout of dansmix. Hiermee heb je meteen een complete workout.

PROEFLES EN INSTROMEN Twijfel je of nog een cursus wat voor je is? Probeer het uit tijdens een vrijblijvende proefles. Je kunt altijd instromen bij een cursus die al gestart is. 


Bekijk het gehele cursusaanbod op cpunt.nl/cursussen.