Oi! Een avond vol rauwe punk in Hoofddorp

13 maart 2023 om 14:47

HOOFDDORP Op zaterdag 25 maart om 20.30 uur is er bij het poppodium van C. weer een Oi! in Hoofddorp. Een mooie avond ramvol rauwe punk. Met deze keer op de planken Nonchalant, RANCŒUR en Shortcuts. RANCŒUR (FR) bestaat uit ex-leden van Streets of Rage. Ze brengen cold Oi!, gemixte invloeden van Camera Silens en postpunk. Hun eerste volwaardige album werd afgelopen november uitgebracht. Nonchalant (DE) is een band uit Freiburg en brengt klassieke ’77 punk/powerpop sound opnieuw tot leven op hun debuut-EP. Shortcuts (NL) opent de avond met DJ Boss Capone.

Spreekuur voor hulp bij belastingaangifte

HAARLEMMERMEER Heb je hulp nodig bij het doen van je belastingaangifte? Humanitas Haarlemmermeer komt in maart en april naar C. Bibliotheek Hoofddorp Centrum en Nieuw-Vennep met een belastingspreekuur om je te helpen. Dit spreekuur is op dinsdagen en woensdagen en is alleen toegankelijk op afspraak. Kom langs in de bieb om een afspraak te maken of bel naar 023 5669500.

Cabarettrio Jeroens Clan met ‘Korte metten’

HOOFDDORP Na hun succesvol ontvangen debuutprogramma ‘Tere zieltjes’ komt cabarettrio Jeroens Clan nu met ‘Korte metten’. Een avondvullende voorstelling vol snelle scènes, rauwe liedjes en nietsontziende grappen. Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter maken op genadeloze wijze korte metten met zichzelf, elkaar en het publiek op de eerste rij. Huilen doen ze thuis wel. 29 maart in C. Het Oude Raadhuis.


'Mrs. Harris goes to Paris' in C. Filmhuis

NIEUW-VENNEP Op vrijdag 17 maart om 20.00 uur draait de betoverende comedy 'Mrs. Harris goes to Paris' in C. Filmhuis Nieuw-Vennep. Een ogenschijnlijke gewone Britse huishoudster heeft de droom om een couture-jurk van Christian Dior te bezitten. Deze droom neemt haar mee op bijzonder avontuur naar Parijs. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul Gallico. 


Componisten gezocht

HAARLEMMERMEER Maak jij je eigen muziek en ben je tussen de 12 en 21 jaar oud? En woon je in Haarlemmermeer? Doe mee met het Compositieproject van C. Onder leiding van professionals ga je aan de slag om jouw compositie uit te werken tot een volwaardig muziekstuk. Dit ga je opnemen in de geluidsstudio's én live uitvoeren tijdens het afsluitende concert in het poppodium van C. Een bijzondere kans! 


Meer informatie, tickets en aanmelden voor alle activiteiten, voorstellingen en concerten op deze pagina via www.cpunt.nl.