Afbeelding
Pixabay.com

RunX / AV Haarlemmermeer Cross 2023, een hardloopevenement om naar uit te kijken

6 december 2023 om 14:16 Atletiek

HOOFDDORP In het Haarlemmermeerse Bos vindt zondag 10 december de jaarlijkse RunX / AV Haarlemmermeer Cross plaats. Een cross met een afwisselend parcours van heuvels en paden in een bosrijke omgeving die fysieke kracht en technische vaardigheden vereisen. Een unieke kans om de loopvaardigheid te verbeteren voor toekomstige weg- en baanwedstrijden. 

Het startschot voor de eerste atleten wordt om 10.15 uur gegeven. De start is bij het gebouw van de Scouting Sint Maarten aan de IJweg 969, naast de parkeerplaats van Papa’s Beachhouse.

Het regenachtige weer van de afgelopen weken heeft ervoor gezorgd dat de loper voor voldoende uitdagingen komt te staan. Finishen met schone kleding en droge schoenen zit er zondag niet in en dat is wat een crossloop zo bijzonder maakt. 

De AV Haarlemmermeer cross is onderdeel van het Runx cross circuit en het tweede evenement in een jaarlijks terugkerend circuit van crosslopen in Haarlem en omstreken. Na de 4 crossen wordt het eindklassement opgemaakt en is er voor de top 3 per categorie een eindprijs. 

MEEDOEN

Organisatie nodigt alle hardlopers, van beginners tot ervaren atleten, uit om deel te nemen en zichzelf te overtreffen in een van de meest bijzondere hardloopevenementen van het jaar. Kijk op avhaarlemmermeer.nl voor meer informatie over inschrijving, het programma en andere details.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie