Men's Softball Supercup
Men's Softball Supercup WBSC

Europees top softbal bij Vennep Flyers en clinic voor de jeugd

21 augustus 2023 om 11:23 Honkbal

NIEUW-VENNEP Dit jaar heeft de Honk-en softbalvereniging uit Nieuw Vennep samen met Olympia Haarlem en DVH Amstelveen de eer om de Supercup Men’s softbal te organiseren. Dit evenement is van 28 augustus t/m 2 september.  

Dit internationale evenement trekt 20 topclubs uit heel Europa, waaronder Tsjechië, Frankrijk, Engeland, Spanje, Zweden, Kroatië, België en natuurlijk Nederland. Tijdens dit evenement worden 76 wedstrijden gespeeld, waarvan 25 bij Vennep Flyers. Op 28 augustus spelen de Vennepse softballers de openingswedstrijd tegen het Franse Montpellier Barracudas om 17.30 uur. Vanaf dinsdag zijn er dagelijks wedstrijden van 9.00 tot 22.00 uur.

Voor de jeugd van 8 tot en met 15 jaar is er een mogelijkheid om ook kennis te maken met honk- en softbal. Sportservice Haarlemmermeer zal in samenwerking met Baseball against Cancer trainers een gratis clinic verzorgen op vrijdag 1 september van 11.00 uur tot 13.30 uur. Aanmelden kan via www.Noordhollandactief.nl onder clinic honk- en softbal.

Naast de mooie softbalwedstrijden is er voor de toeschouwers en spelers ook een mogelijkheid om kennis te maken met Cornhole. Een uitdagend en tactisch spel, overgewaaid uit Amerika. De hele week staan de borden opgesteld op het veld. Bij voldoende belangstelling zal op woensdag 30 augustus van 13.00 - 16.00 uur een toernooi worden gespeeld voor jong en oud.

Kom gezellig een kijkje nemen deze week op het complex aan de Oosterdreef 32 in Nieuw Vennep.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie