Afbeelding
Aangeleverd

Sportief talent gezocht; nieuwe wervingsronde CTS GROUP Young Talents

1 april 2024 om 17:00 Overig

HAARLEMMERMEER In haar streven om opkomend sporttalent te ondersteunen, opent CTS GROUP opnieuw de deuren voor jonge atleten die dromen van de top. Jaarlijks wordt het team opnieuw gevormd. De inschrijving voor het nieuwe team is nu geopend en sluit op zondag 14 april.

Het bruisende sportieve talent in Haarlemmermeer krijgt nu de kans om de top te bereiken dankzij CTS GROUP Young Talents. Dit initiatief, in het leven geroepen in 2019, helpt lokale atleten obstakels zoals financiële belemmeringen of maatschappelijke uitdagingen te overwinnen. Het team wordt begeleid door Lisanne de Roever, voormalig olympisch hockeykampioen en topsportcoördinator bij Topsport Haarlemmermeer.

ONDERSTEUNING

Als lid van het team krijgen veelbelovende jonge atleten een persoonlijk budget om hun ontwikkeling als topsporter te ondersteunen. Maar dat is niet alles; ze kunnen ook rekenen op aanvullende ondersteuning, variërend van workshops tot ervaringsuitwisseling. Dit omvat onder andere sessies over de kracht van slaap en herstel, plezier in de sport en commerciële positionering als sporter. 

Om in aanmerking te komen voor het CTS GROUP Young Talents-team moeten sporters aan specifieke criteria voldoen. Ze moeten een individuele Olympische sport beoefenen, in Haarlemmermeer wonen of sporten, en binnen de leeftijdsgroep vallen voor internationale juniorenkampioenschappen. De maximale termijn om deel uit te maken van het team is drie jaar.

AANMELDEN

Ben jij een ambitieuze jonge topsporter uit Haarlemmermeer met een goede drive om het internationale topsportpodium te veroveren? Kijk dan snel op: topsporthaarlemmermeer.nl/sporters/cts-group-young-talents/

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie