Afbeelding
Eigen foto

Plezierig en sportief rolstoeltennis onder een heerlijk zonnetje

21 september 2020 om 12:01 Overig

HOOFDDORP Op het complex van TV Arnolduspark ik afgelopen zondag het mix roller dubbeltoernooi gehouden. Onder een heerlijk zonnetje kwamen rolstoeltennissers van heinde en ver een potje tennissen. 

Deelnemers konden individueel inschrijven, de wedstrijdleiding maakte vervolgens een speelschema waarbij iedere speler 3 wedstrijden speelde met een wisselende partner en wisselende tegenstanders. Zo mixten de verschillende speelsterktes zich en ontstonden mooie nieuwe contacten en hele leuke wedstrijden. 

Deze (tennis)dag was puur georganiseerd om weer eens heerlijk te kunnen tennissen en elkaar te ontmoeten. Tevens was het een mooie gelegenheid voor nieuwe spelers die deze dag de sfeer komen proeven van het rolstoeltennis. Lachende gezichten, het fanatisme op de baan, spelers die elkaar coachen, tips gaven en vooral veel enthousiasme. 

Zowel op als naast de baan was voor iedere buitenstaander duidelijk te zien dat rolstoeltennis een sport is waar je elkaar aanvult en eenzelfde doel voor ogen hebt. Zo werden er wedstrijden gespeeld die erg spannend waren. Bij andere wedstrijden was het ene team duidelijk sterker dan het andere team, maar dat mocht de pret niet drukken. Uiteindelijk was de conclusie die Iedereen heeft genoten van een heerlijk tennistoernooi dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Zonder de support van de Dirk Kuyt Foundation, Frontline Handbikes, de Mike Multi Foundation en het TV Arnolduspark, de enthousiaste spelers en de organisatie van Stichting Rolstoeltennis Badhoevedorp zou dit toernooi niet mogelijk zijn geweest.

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie