Bowlen is een gezellige en afwisselende bezigheid

Sport/sport Deel je nieuws

Voor de een als recreatie, voor de ander als sport. Bij Claus is er voor iedereen een competitie. Wil je fanatiek bowlen, dan word je lid van bowlingvereniging Haarlemmermeer (BVH). Wil je gewoon om de 14 dagen gezellig bowlen met vrienden, kennissen of anderen, dan kan je vanaf dinsdag 11 september van 14.30 tot 16.00 uur terecht  bij Claus aan de Bosweg 19 in Hoofddorp.

Een partijtje bowlen is een heerlijke ontspanning en bovendien ontstaan er nieuw contacten en vriendschappen op de bowlingbaan. En je blijft door middel van bowlen op een leuke manier in beweging.

Deelname: Je kan komen wanneer je wilt: het is niet een wekelijkse verplichting. Maar wellicht bevalt het zo goed dat je gaat meedoen aan een competitie en dan rekent dat team natuurlijk wel op jou.

Wat heb je nodig? Niets speciaals, je kan materialen gebruiken, zoals ballen en bowlingschoenen. Er zijn zelfs speciale lichte ballen beschikbaar. De scores worden voor je bijgehouden door de computer.

De kosten? Daar hoef je ook niet zwaar aan te tillen. Dat valt best wel mee. Een middag van 1,5 uur bowlen kost slechts 5,00 euro per persoon. Er wordt gespeeld met 3 personen per baan. Voor meer info: Regine Hak, 023-556 00 55 en regine.hak@claus.nl

Day-time bowlingcompetities

Kom het eenmalig GRATIS proberen om de week op donderdag van 14.30 tot 16.00 uur. Hiervoor kan men een voucher vragen bij de receptie van Claus en dan proefbowlen. Reserveren is verplicht onder opgave van naam en emailadres. Voor meer info: 023-556 00 55.

advertentie
advertentie