Afbeelding
pr

Inschrijving 15de dnata Haarlemmermeer Run begonnen

Sport/sport

HOOFDORP De inschrijving voor de vijftiende editie van de dnata Haarlemmermeerrun is open. Net als drie eerdere jaren is start en finish bij Sportpark Pioniers, het honkbalstadion in Park21. Meedoen kan met 1,2 – 5, 10 of halve marathon of met de G-run.
De eerste inschrijvingen zijn alweer binnen. Degene die zich als eerste heeft ingeschreven ontvangt traditioneel een heerlijke verrassing, en voor iedere honderdste voorinschrijving ligt er ook een leuke bon klaar. Een organisator: "We hopen dit jaar weer met ruim boven de 2.000 deelnemers over de start en finish te lopen. En we streven naar 1000 voorinschrijvingen. Schrijf je snel in, dan staat je doel voor net na de zomervakantie meteen weer vast."

BEDRIJVENLOOP "Speciaal voor bedrijven die met medewerkers of relaties willen lopen, kun je tijdens de dnata Haarlemmermeer Run met een team inschrijven op een van de afstanden 5, 10 of halve marathon. Er is een speciale businesstent waar teams kunnen verzamelen voor en na afloop van de Run."

INSCHRIJVEN "Voorinschrijven voor de dnata Haarlemmermeermeer Run kan via onze website www.haarlemmermeerrun.nl/inschrijven. Houdt ook onze Social Media in de gaten, like onze facebookpagina en klik door op de link voor aanmelden. Ook dit jaar weer zo'n mooi functioneel hardloopshirt verkrijgbaar met een persoonlijke bedrukking erop te bestellen via de inshrijfpagina."

VERKEERSREGELAARS "De organisatie is alweer heel druk bezig met alle voorbereidingen en net als ieder jaar zijn ook nieuwe verkeersregelaars van harte welkom. Lijkt het u leuk om de organisatie te helpen of kent u iemand laat het dan weten via het mailadres is contact@haarlemmermeerrun.nl."

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie