Afbeelding
VCH

Zitvolleybaltoernooi bij VCH in Hoofddorp

Sport/sport

HOOFDDORP De meeste mensen zijn wel bekend met zaal- en beachvolleybal, maar dat er ook zoiets als zitvolleybal bestaat, is een stuk minder bekend. Zaterdag 9 maart vindt bij VCH in Hoofddorp een heus zitvolleybaltoernooi plaats. 

In de loop der jaren is VCH steeds meer vormen van volleybal gaan aanbieden, zodat iedereen op de een of andere manier deze sport kan uitoefenen. Naast zaal- en beachvolleybal biedt VCH ook zitvolleybal aan.

[TEAMSPORT] Zitvolleybal is een echte teamsport en een van de weinige sporten waarbij iedereen mag meespelen: man en vrouw, jong en ouder, geblesseerd en niet geblesseerd, wel of geen prothese en ga zo maar door.

VCH speelt in de 2de divisie van de landelijke zitvolleybalcompetitie. Acht keer per jaar wordt er een zitvolleybaltoernooi gehouden, deze vinden door het hele land plaats. Zaterdag 9 maart wordt dit toernooi bij VCH in de Fanny Blankers Koen-hal gehouden.

[DYNAMISCH] De eerste wedstrijden beginnen om 12.00 uur en de dag zal dus in het teken staan van deze leuke, intensieve en dynamische teamsport. Geïnteresseerd? Kom dan een kijkje nemen op 9 maart in de FBK-sporthal. Meer informatie over VCH vind je hier.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie