Afbeelding
Pixabay.com

Ruime zege voor heren van 'MeerSquash in Amsterdam

Sport/sport

HOOFDDORP De squashheren van 'MeerSquash hebben woensdagavond een overwinning geboekt in de DPD Eredivisie voor mannen. De Hoofddorpse squashers wonnen in Amsterdam afgetekend met 12-1 van Squash City.

Met kopman Paul Coll weer in de gelederen, die vorige week in London een internationaal toptoernooi (de Canary Wharf Classic) op zijn naam schreef, bleken de mannen van 'MeerSquash woensdag duidelijk een maatje te groot voor de Amsterdammers. De Nieuw-Zeelander won zelf in vier games van Nathan Lake (11-6, 8-11, 11-4, 11-4) en zag zijn teamgenoten Juan Camilo Vargas en Bart Ravelli eveneens winnen.

[AAN DE KANT] De Colombiaan Vargas won met 11-5, 11-4, 11-9 van Marc ter Sluis, terwijl Ravelli tegenstander Tom Lucas aan de kant schoof: 11-4, 11-8, 11-8.

Ondanks het maximale aantal punten blijft 'MeerSquash vijfde op de ranglijst in de DPD Eredivisie. Met 67 punten uit 10 duels heeft de Hoofddorpse squashclub een achterstand van 23 punten op koploper Twente (90 uit 10). Squash Drachten (89), Victoria (87) en MAX Sports (76) staan ook nog boven 'MeerSquash.

[PROGRAMMA] Het volgende duel voor 'MeerSquash staat woensdag 3 april op het programma. Dan spelen de Hoofddorpers uit tegen Squash Drachten. Vervolgens wachten nog wedstrijden tegen MAX Sports (thuis op 24 april), Twente (uit op 8 mei) en Squash Ridderkerk (thuis op 15 mei).

advertentie