Regenprijzen voor All Stylez tijdens EK 2019

13 mei 2019 om 12:50 Sport/sport Deel je nieuws

Hoofddorp – 30 dansers van de Hoofddorpse dansstudio All Stylez reisde afgelopen weekend af naar NH conference centre in Veldhoven om deel te nemen aan de Europese Kampioenschappen hiphop van United Dance Organisation.

In verschillende leeftijdscategorieën en niveaus streden 3 hiphop wedstrijd teams (KaBam!, A.S. Crew en Chimera) voor de felbegeerde podiumplekken. Teams waren onder leiding van coaches; Lars Bohte, Leslie de Koning en Rachel van der Veld 

Vrijdag waren de voorrondes voor alle 3 de teams. De dansers van team A.S. Crew presteerde op een zeer hoog niveau, dat was opgevallen bij de internationale jurypanel en ze mochten rechtstreeks door naar de finale op zondag. Ook teams KaBam! en Chimera hebben weer op het podium gestaan en hun moment gepakt voor een uitzinnig publiek. Met een ijzersterke performance in de tweede ronde hebben KaBam! en Chimera zich ook naar de finale gedanst. 

De dansers leverde ook goede prestaties op in het onderdeel solo’s en duo’s.  Elf solo dansers en twee duo’s gingen rechtstreeks door naar de finales op zondag.

Jade Donaldson heeft als solo de Europese Kampioenstitel weten te veroveren. En duo Danté Fedee en Jade Donaldson hebben ook de gouden plak behaald!

Cayleigh Rademaker en Femke Vroom hebben een hele mooie tweede plaats gepakt in hun leeftijdscategorie en niveau. De derde plaats was voor team A.S. Crew en solo dansers Shaquina Anches, Salomon Plukkel en Isabelle Hodge. Team KaBam! en Chimera en solo dansers Dante Fedee, Elvira Franssen, Fayrouz Moughouz, Rosa Kurun een vierde plaats. Vijfde plaats was voor solo danseres Sarah Piller en duo Sienna en Cayleigh.

Het driedaagse EK werd georganiseerd door één van de hoogste dansbonden in de wereld, UDO (United Dance Organisation). Het toernooi vond plaats in Veldhoven, waar meer dan 1500 dansers streden op diverse niveaus en in verschillende leeftijdscategorieën. Deelnemende landen waren onder meer Frankrijk, Engeland, Duitsland, Polen, Rusland, Spanje, Italië, België, Portugal, Denemarken en Nederland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie