Vechten om te punten!
Vechten om te punten! Miek Stap

Open Abbenes opent het toernooiseizoen!

Sport/sport Deel je nieuws

Zoals gebruikelijk trapt Sportvereniging Abbenes het open tennis toernooiseizoen af in de week aansluitend aan de KNLTB competitie. Voor de 33e keer gaan de poorten open voor alle deelnemers aan dit zo gezellige toernooi.

Veel poulewedstrijden
De toernooicommissie van Sportvereniging Abbenes is er helemaal klaar voor! De deelnemers aan het Tuincentrum Suidgeest Open Abbenes kunnen de loting en planning volgen op toernooi.nl. We beginnen rustig in het voorafgaande weekend om vervolgens op maandag met vollen banen de toernooiweek te volbrengen in het Pinksterweekend. Veel poulewedstrijden waardoor de meeste deelnemers meerdere keren het park bezoeken en spelen. “Het is altijd leuk om de deelnemers wat vaker te zien in de week”, zegt Toernooileider Hannelore Vermeere. “Een open toernooi organiseren is best een leuke uitdaging en het is dan ook fantastisch dat een kleine vereniging in Abbenes dit al 33 jaar doet. De deelnemers aan het toernooi komen uit de Haarlemmermeer  en een ruime cirkel daar omheen.”

Naast de organisatie van het echte toernooi staat de OTC ook garant voor een dosis gezelligheid, gekkigheid en een natje en een droogje. Gelukkig zijn er veel vrijwilligers binnen de vereniging die willen koken of extra bardienst draaien. Zonder deze mensen zou er geen toernooi zijn!

Plaatsingslijst bekend
Inmiddels heeft de commissie geplaatst en geloot in de verschillende speelcategorieën van het Tuincentrum Suidgeest Open Abbenes. “Het is voor de commissie altijd ‘de sport’ om zo goed mogelijk te plaatsen”, vertelt Vermeere, “we kennen onze deelnemers over het algemeen goed en proberen daarom het toernooi redelijk goed voorspellen”.

Plaatsingen
GD517+ Wessels / Van Eijk
HE630+ Verhees
DD630+ Biesenbeek / Noorman
GD630+ Van Dijk / Kamp
HD717+ Leter / Van Raaij
DD717+ Hoogervorst / Jonker
GD717+ Berghorst / Jansen
HE717+ Leter
DE730+ Elsendoorn
HD730+ Ahrens / Smidt
DD730+ Bus / Overtoom
GD730+ Verharen / Van Eijnatten
HD830+ Bruggeman / Bruggeman
DD830+ Van Anrooij / Van der Werff
GD830+ Teuwisse / Sessink

Pubquiz
Op donderdagavond 6 juni organiseert de toernooi commissie ook weer de inmiddels beroemde pubquiz onder bezielende leiding van Dick van ’t Riet. Thema dit jaar is: So You Think You Can Dance. Inschrijven kan in teams van 2 tot 6 personen. Meld je aan via otc@svabbenes.nl en je krijgt een bevestiging van inschrijving.

Tijd om na te praten!
Gezelligheid is sleutelwoord!
advertentie