Hoofddorp (zat) vergeet zich te belonen

Sport/sport

HOFDDORP Een mooie pot, alleen jammer dat we ons niet belonen met een 2-3 winst. Korter kan Ruud Bartens het niet zeggen nadat de hoofdtrainer met een tevreden gevoel van het veld is afgestapt.

Thuis had Hoofddorp (zat) nog met 1-0 gewonnen en Bartens kan zich die wedstrijd nog heel goed herinneren: het was een hardbevochten maar wel heel mooie overwinning tegen een ploeg die per se wil promoveren. Dat laatste wil Haarlem Kennemerland nog steeds terwijl de Hoofddorpers al wat mindere wedstrijden hebben gespeeld. Niet bepaald de beste voortekenen voor een nieuw treffen, aldus Bartens die deze middag wel een heerlijke pot voetbal kreeg voorgeschoteld.

De Hoofddorpers kwamen zelfs met 0-1 en 1-2 voor via Esse Berentsen en Davy de Bruijn en met iets meer geluk was het vlak voor tijd zelfs nog 2-3 geworden. Het bleef echter bij 2-2 want bij een corner viel alsnog de gelijkmaker. Bartens: "Nogmaals – er werd prima gespeeld. Het grootste probleem blijft het benutten van de kansen. Daardoor speel je wel een mooie wedstrijd, maar blijft de beloning uit. Jammer – want er had meer in gezeten vandaag."

advertentie