DSOV moet volgende week winnen

18 maart 2018 om 20:13 Sport/sport

[VIJFHUIZEN[ DSOV kwam thuis tegen Foreholte niet verder dan 2-2. Door dit resultaat is de achterstand op koploper VUC opgelopen tot twee punten.

Trainer Bart Jansen ontbrak wegens longontsteking, hopelijk is hij volgende week weer voldoende opgeknapt. Assistent trainer Barry Kenselaar moest flink sleutelen aan de opstelling. ‘’We hadden te kampen met veel blessures. Mede daardoor begon de eerste helft wat rommelig.’’  Met rust stond het nog 0-0. In de tweede helft werd het spel van de thuisploeg sterker. En zeker nadat Yoey Carolina in het veld was gekomen kwam er voorin meer stootkracht. Twintig minuten voor tijd werd het 0-1. DSOV werkte hard om terug te komen en dat werken werd beloond via Herman Noorman. Vijf minuten voor tijd kon Bianco Carolina 2-1 scoren.

De tegenstander kon in de 93e minuut via een vrije trap nog op 2-2 komen. Twee minuten later kreeg Ruben Karelse nog een strafschop te nemen. De doelman reageerde echter alert en wist de bal nog uit de hoek te tikken. Kenselaar: ‘’Zeer vervelend dat we de drie punten nog uit handen moesten geven. Komende zondag spelen we uit tegen koploper VUC. Als we daarvan winnen staan we weer op de eerste plek met een punt voorsprong. Dat zal echter een hele zware opgave worden.’’