Hoofddorp (zon) blijft ook na AFC in de eerste klasse

Sport/sport

HOOFDDORP Hoofdtrainer Jerry Verschoor kan kort zijn over de uitwedstrijd tegen AFC en dat is hij dan ook: "De thuisclub was gewoon de betere ploeg. De 3-1 is terecht."

Dat laatste betekent overigens niet dat Hoofddorp niet goede voetbalde. "We konden best wel meekomen, maar AFC was vandaag gewoon de beter voetballende ploeg. En als je dan zelf een moment net niet schep genoeg bent, kun je binnen een paar minuten van 1-0 op 2-0 komen en is de wedstrijd wel zo'n beetje gespeeld."

Verschoor kreeg vervolgens ook nog eens te maken met een geblesseerde speler nadat hij al uitgewisseld was. "Dus speel je de wedstrijd uit met 10 man en zit er gewoon niet meer in dan één tegentreffer."

Eindstand derhalve 3-1 en dat betekent dat de voorsprong van AFC op Hoofddorp drie punten groter is geworden. Verschoor raakt er echter niet van in paniek. Is volgens hem ook niet nodig. "We pakken echt nog wel wat punten in de laatste zeven wedstrijden. Wij gaan ons handhaven en halen daarmee de doelstelling van dit eerste jaar in de eerste klasse."

Hoofddorp speelt zondag 1 april thuis tegen AGB.

advertentie
advertentie