Startend werper Alexander Valdez kreeg geen punt tegen.
Startend werper Alexander Valdez kreeg geen punt tegen. Jos van Rooijen

Pioniers profiteert optimaal van veldfouten Silicon Storks

26 mei 2018 om 18:34 Sport/sport

HOOFDDORP Hoofddorp Pioniers heeft ook de tweede wedstrijd in het drieluik tegen Silicon Storks gewonnen. Thuis werd het in bijna negen volledige innings 5-2 voor het thuisspelende team van hoofdcoach Mervin Gario dat al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam.

Daarbij maakten de Hoofddorpers onder leiding van werper Alexander Valdez optimaal gebruik van de fouten die het veld van Storks maakte. Het begon met een slechte aangooi in de eerste inning. In de tweede inning was het een veldfout aan de kant van Storks (een zeker lijkende vangbal werd gemist). Daardoor kwamen respectievelijk 2 en 3 punten binnen en had er in inning drie een 5-0 voorsprong op het scorebord kunnen staan indien de techniek meewerkte.

Die 5-0 bleef heel lang de tussenstand, omdat beide teams niet meer tot scoren konden komen. Tot in de negende inning. Met Ryan Oduber op de heuvel moesten er toch nog 2 punten geïncasseerd worden, voordat Angelo Wicklert in het verre veld van Hoofddorp Pioniers de derde nul maakte met een vangbal.

Hoofddorp Pioniers staat nu 5e met 12 uit 14. Morgen, zondag is het de derde wedstrijd tussen beide teams. Speellocatie Den Haag, vanaf 14.30 uur..

Totale verbazing bij de Storks-speler als de scheidsrechter hem uit geeft.
Pioniers kwam al vroeg op voorsprong en hield die goed vast.
Felicitaties ook voor Wicklert (voorgrond) die de laatste bal ving.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie