Watersport behoort ook tot de mogelijkheden!
Watersport behoort ook tot de mogelijkheden! Aangeleveerd

Team Sportservice biedt sport- en beweegaanbod tijdens de zomervakantie

13 juli 2023 om 13:38 Sport

HAARLEMMERMEER Team Sportservice, het sportloket in Haarlemmermeer, biedt een gevarieerd sport- en beweegaanbod aan voor alle inwoners van de gemeente tijdens de zomervakantie. De activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden. 

Gedurende de zomervakantie organiseert Team Sportservice in samenwerking met de partners een breed scala aan sportieve evenementen en activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld de Sportvierdaagse, HaarlemmerMEER MOVES en het Zomer Mega Sport- én Spel Festijn. Van bekende sporten als voetbal en trefbal tot een Sweeper challenge en een hoge klimwand. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren trainers die een veilige en leuke omgeving creëren.

Volwassenen en senioren zijn ook van harte welkom. Team Sportservice en verenigingen in onze gemeente organiseren diverse groepslessen en beweegactiviteiten zoals wandelen, fysiotherapie en fietsactiviteiten. Deze activiteiten zijn ontworpen om de fysieke fitheid te verbeteren, stress te verminderen en de algehele gezondheid én welzijn te bevorderen. 

Een overzicht van alle sport- en beweegactiviteiten georganiseerd door Team Sportservice in de gemeente Haarlemmermeer is te vinden op deze website. Hier kun je meer informatie vinden over de verschillende activiteiten, locaties en inschrijvingsinstructies.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie