Combidans
Combidans Piet Tates

Rolstoeldansergroep zoekt staande partners

16 augustus 2023 om 10:34 Sport

HAARLEMMERMEER Rolstoeldansers uit Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Lisse, Haarlem en zelfs daarbuiten starten op maandag 11 september a.s. weer met de eerste les. In de dansgroep is nog plaats voor lopende partners die een nieuwe uitdaging zoeken in het stijldansen.

Rolstoeldansers vormen een danspaar met een andere rolstoelgebruiker óf met een valide partner. Het eerste doel is dansplezier voor iedereen. Een bijkomend streven is de bekende dansen als bijvoorbeeld quickstep, samba of Engelse wals zo te dansen dat deze ook voor een niet-rolstoeldanser als zodanig herkenbaar is. Naast de bekende ‘dansschool-dansen’ komen ook country line dansen en partydansen aan bod. En natuurlijk wordt er gezellig gekletst, koffie gedronken en gelachen. De lessen worden verzorgd door gediplomeerd instructeurs rolstoeldansen.

Het dansseizoen bestaat uit 30 lessen. Daarnaast organiseren we in februari een feestavond, kan er deel worden genomen aan wedstrijden en sluiten we het seizoen af met een danstest.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens kijken bij: “Walking Wheels” stichting rolstoeldansen. Wij dansen in gebouw “de Aanloop”, Kruisweg 622 te Hoofddorp. Lesuren liggen tussen 19.30 en 22.15 uur op de maandagavond.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie