Tallon Griekspoor.
Tallon Griekspoor. Archief

Tallon Griekspoor op NK tennis in Amstelveen

1 december 2022 om 07:00 Tennis

AMSTELVEEN Tallon Griekspoor en Botic van de Zandschulp doen van 11 tot en met 18 december mee aan de NK tennis bij het Nationaal Tennis Centrum (NTC) in Amstelveen. De 27-jarige Van de Zandschulp, de nummer 35 van de wereld, is de regerend Nederlands kampioen bij de mannen.

De twee spelers uit het Nederlands Daviscup-team bereiden zich in Amstelveen voor op het nieuwe seizoen, dat eind december van start gaat. Ze krijgen op het Nationaal Tennis Centrum concurrentie van onder anderen Jesper de Jong en Robin Haase.

Bij de vrouwen verdedigt Suzan Lamens (23), de mondiale nummer 203, van 11 tot en met 18 december haar titel.

PROGRAMMA De wedstrijden zijn van maandag tot en met donderdag gratis toegankelijk voor publiek. Voor vrijdag, zaterdag en zondag worden er tickets verkocht. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang, maar hebben wel een toegangsticket nodig.

Het kwalificatietoernooi is op zondag 11 en maandag 12 december. Het hoofdtoernooi start op dinsdag 13 december. De finales van dubbelspel (en enkelspel rolstoeltennis) worden gespeeld op zaterdag 17 december. De finales van het enkelspel zijn op zondag 18 december en worden uitgezonden door ZiggoSport. Meer informatie over de deelnemers, het speelschema, planning en uitslagen is te vinden op de website van het KNLTB.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie