Het 27e Boekuwzending.com Kikkers Tennis en Padel Open is gestart.
Het 27e Boekuwzending.com Kikkers Tennis en Padel Open is gestart. Facebook

Naast tennis en padel veel gezelligheid tijdens Kikkers Open

24 juli 2023 om 17:10 Tennis

NIEUW-VENNEP Van 22 tot en met 30 juli vindt voor de 27e keer het Boekuwzending.com Kikkers Tennis en Padel Open plaats. Ondanks wat regen was het zaterdag een zeer geslaagde eerste dag aan de Oosterdreef nummer 28. Met meer dan 900 inschrijvingen is er wederom een mijlpaal bereikt met het in de wijde omgeving bekendstaand toernooi. De wedstrijden beginnen elke dag om 16.00 uur 

Het tennistoernooi wordt in de volksmond ook wel de tweede feestweek van Nieuw-Vennep genoemd. Naast de sportieve tennis- en padelinspanningen kunnen deelnemers en bezoekers genieten van gezellige muziek en heerlijk eten in de Kikker’s Sports Bar.

Elke dag vanaf 17.00 uur is er een barbecue, verzorgd door Mood4 en DagHap. Vanaf 21.00 uur zijn er heerlijk pizza’s uit de oven verkrijgbaar. Dit alles omlijst met muziek van DJ Rounz en DJ Sidney. 

Vrijdag 28 juli is het special-avond. Dan schuift zanger Mika aan en is naast de bekende bbq en pizza’s ook foodtruck shoarma en pita. Het feest gaat dan door tot de late uurtjes. In het weekend van 29 en 30 juli is er voor de kinderen een springkussen. Zondag 30 juli wordt ook bekend wie zich een jaar lang de kampioen van Boekuwzending.com Kikkers Tennis en Padel Open mag noemen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie