Afbeelding
pr

Danny Hijzelendoorn een jaar langer bij Pancratius

Voetbal

BADHOEVEDORP Hoofdtrainer van de zondagselectie Danny Hijzelendoorn heeft voor een jaar bijgetekend bij Pancratius. De voetbalclub uit Badhoevedorp is zeer tevreden over de trainer die vorig seizoen begon en zijn ploeg in de middenmoot van de tweede klasse liet eindigen.

"Danny heeft veel Pancratianen die waren uitgewaaierd naar andere clubs of soms gestopt aan zich weten te binden. Daardoor staat er dit jaar een echte vriendenploeg op het veld. Dat vertaalt zich in de resultaten en daarvoor spreken wij onze waardering uit met deze contractverlenging", aldus Alfred Kok, bestuurslid technische zaken.

Eind november werd de eerste periodetitel binnengehaald. Samen met Soest en HBC strijdt Pancratius om de bovenste plaatsen. Aanstaande zondag kan Pancratius een goede stap zetten op weg naar misschien nog wel veel meer dit seizoen. Dan komt Soest op bezoek dat op dit moment 1 punt achter Pancratius staat.

Het bestuur heeft niet willen wachten en wil met de vroege bekendmaking van de contractverlenging voor een jaar rust brengen in de groep. "Dan kan het nog weleens een leuk feestje worden, in mei", blikt Kok optimistisch vooruit.

advertentie