De nieuwe kledingsponsors tonen de pakken.
De nieuwe kledingsponsors tonen de pakken. pr

Naast wedstrijdtenue nu ook trainingspakken voor alle jeugd SCW

Voetbal

RIJSENHOUT Naast het complete wedstrijdtenue biedt voetbalclub SCW haar 150 jeugdleden in elk geval de komende drie jaar ook een trainingspak in bruikleen. Dat kan dankzij sponsoring van Apparatenfabriek Aalsmeer bv en Bental bv.

SCW gaat weer een stapje verder in het verbeteren van de jeugdafdeling waarbij een belangrijk uitgangspunt is dat alle jeugdspelers gelijk zijn. Behalve de jeugdvoetbalopleiding, waar Johan Gomes HJO actief is, kijkt SCW ook naar de randzaken zoals onder andere veilig sportklimaat, jeugdevenementen en kleding.

De nieuwe kledingsponsors zijn gevestigd in Rijsenhout. AfA bv, vertegenwoordigd door Arjo en Fred Lanser is al jaren sponsor en heeft al meerdere keren diverse teams in de kleding gestoken. Bental bv, vertegenwoordigd door Ernst Keessen, heeft aangegeven als nieuwe sponsor van SCW op deze manier bijdrage aan deze mooie vereniging te leveren.

Het trainingspak valt in het kledingbeleidsplan jeugd. Dit kledingplan houdt in dat alle jeugdspelers een trainingspak in bruikleen ontvangen. Ook het wedstrijdtenue (shirt, short, kousen) valt binnen dit kledingplan. De jeugdspelers hoeven dus zelf geen tenues meer aan te schaffen en wanneer het pak te klein wordt kan het geruild worden voor een passende maat.

advertentie
advertentie