Hoofddorp (zon) wint mede dankzij treffers van Yannick

22 februari 2018 om 00:00 Voetbal

HOOFDDORP S.V. Hoofddorp (zon) heeft haar gewonnen wedstrijd van vorige week (winst uit in Hillegom) een prima vervolg gegeven. Voor eigen publiek werd het een 4-2 winst. Met dank aan onder meer Yannick Steffens die maar liefst twee keer scoorde.

De mooiste kwam, als we hoofdtrainer Jerry Verschoor en diverse twitteraars mogen geloven, echter van de voet van Revelinho Vermeer die van grote afstand doeltreffend uithaalde. Hij bepaalde de eindstand op 4-2, nadat Legmeervogels de 3-0 achterstand had teruggebracht tot een tussentand van 3-2.

"Op dat moment denk je 'het zal toch niet waar zijn', maar na zo'n doelpunt van Revelinho sta je toch een stuk rustiger langs de zijlijn", aldus Verschoor die met een geïmproviseerde opstelling moest beginnen door de onverwachte afwezigheid van twee basisspelers.

Toen, uit het niets, de 1-0 viel, kwam er meer rust in het spel van de thuisploeg en kon zelfs genoten worden van een ruststand van 3-0. Maar ook na de 90 minuten werd er nog in de kantine nagenoten, wilde de traner wel laten weten.