Jorg Smeets staat komend seizoen voor de groep van de zondagselectie van SV Hoofddorp.
Jorg Smeets staat komend seizoen voor de groep van de zondagselectie van SV Hoofddorp. Ton Dijkstra

Jorg Smeets nieuwe Hoofdtrainer van SV Hoofddorp

5 maart 2022 om 10:00 Voetbal

HOOFDDORP SV Hoofddorp heeft een opvolger voor de vertrekkende trainer Jethro Abram aangetrokken. Voor het nieuwe seizoen staat Jorg Smeets voor de groep van de zondagselectie. 

Er is een contract getekend voor één seizoen, maar de intentie van beide partijen is elkaar voor een langere periode te binden. Jorg Smeets zal verdere uitvoering gaan geven aan het voetbaltechnisch beleid van SV Hoofddorp en hierbij is hij direct verantwoordelijk voor de training en coaching van het vlaggenschip van de vereniging, Zondag-1.

Jorg Smeets: “Ik ben een bouwer en een verbinder en gezien de gevoerde gesprekken met bestuur en TC ben ik ervan overtuigd dat wij een goede match zullen zijn. Ik wil dan ook graag een bijdrage leveren aan de doelstelling van de club om op zo’n hoog mogelijk amateurniveau te spelen met een herkenbaar eerste elftal, waarbij ik graag jonge eigen opgeleide spelers een kans wil geven in de Zondag-1”.

Jorg Smeets is 51 jaar en woonachtig in Almere. Hij heeft een lange actieve voetbalcarrière in het betaalde voetbal achter de rug van 1988 t/m 2001 bij o.a. FC Volendam, FC Utrecht, Heracles Almelo en in Engeland, Mexico en Portugal. Zijn laatste profclub was Helmond Sport in 2001 en daarna heeft Jorg nog bij de amateurs van Zuidvogels (Huizen) gespeeld. Kortom, een indrukwekkende staat van dienst als speler en zijn opgedane ervaringen als voetballer komen dan ook zeer goed van pas bij de uitoefening van zijn trainerschap.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie