Misschien speel je straks wel in het eerste van vv UNO.
Misschien speel je straks wel in het eerste van vv UNO. Archief

Maak kennis met voetbal én voetbalvereniging UNO tijdens gratis trainingsweek

14 september 2023 om 14:00 Voetbal

HOOFDDORP Voetbalvereniging UNO houdt van maandag 18 tot en met donderdag 21 september gratis trainingen om kennis te maken met voetbal én de club. 

“Dus lijkt het je wel wat om te komen voetballen, maar weet je nog niet zeker of je het een leuke sport vindt, of dat onze club bij je past, kom dan vooral naar deze unieke open trainingsweek”, roept Suzanne Vink op, zij is verantwoordelijk voor de communicatie bij de Hoofddorpse voetbalclub op Sportpark De Deugd aan de Bennebroekerweg 600. 

Voor bijna alle leeftijden hebben is er nog een plek in een leuk team. “Bij vv UNO geloven we dat iedereen moet kunnen voetballen, waarbij alle jeugdteams twee keer per week kunnen trainen, volgens een unieke opleidingsmethode”, aldus Suzanne Vink, zij is verantwoordelijk voor de communicatie bij de Hoofddorpse voetbalclub. “Onze opleidingsmethode gaat uit van een doordachte begeleiding van trainers, individuele aandacht voor elke sporter en investeringen in nieuwe trainingsmaterialen.”

Kijk op vvuno.nl wanneer er door leeftijdsgenoten getraind wordt, Kom een kwartier van tevoren, in sportkleren, en doe gezellig een training mee. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie