Afbeelding
Eigen foto

Laatste optredens op terras van The Shack

24 augustus 2018 om 10:28 Uit-cultuur/nieuws

OUDE MEER Voor de laatste terras gig van dit seizoen heeft The Shack twee fantastische akoestische acts op het programma staan: The Men-Unplugged en Marcel Scherpenzeel solo. Op zondagmiddag 26 augustus en de entree is gratis.

Marcel Scherpenzeel is bekend van de Band Of Friends waarin Marcel met Gerry McAvoy en Ted McKenna, met heel veel succes door Europa toert met 'A Celebration of the music of Rory Gallagher'. Maar Marcel kan meer, véél meer en is ook solo akoestisch een regelrechte aanrader. Dat kun je allemaal zien en horen op zondagmiddag 26 augustus. En uiteraard is The Shack trots dat deze buitengewoon goeie gitarist en zanger, die normaal voor duizenden mensen optreed, een gaatje gevonden heeft in zijn drukke tourschema om in Oude Meer op te komen treden.

AKOESTISCH The Men-Unplugged, ook geen onbekende in The Shack, is een semi-akoestisch duo gevormd door gitaarvirtuoos Gerrit van der Spaan en George Reijnders op de mondharmonica. In 2013 zag hun eerste cd het levenslicht met daarop eigen werk maar ook vertolkingen van onder andere Rory Gallagher's Western Plains, de traditionele House Of The Rising Sun en Going Up The Country. Met de uitbreiding van het repertoire werd het tijd om weer een aantal nieuwe nummers vast te leggen op een nieuwe cd.

DOE MAAR Een week later, zondag 2 september, is het tijd voor Sinds 1 dag of 2 (32 jaar), Smoorverliefd, Doris Day, De Bom, Nederwiet, Is dit alles, Belle Helene en Pa. Ofwel: Doe Maar. Drie jaar geleden alweer stond deze undercoversessie in een bomvolle Shack, op zondag 2 september gaan we weer terug naar begin jaren '90 met alle grote Doe Maar hits!

INFORMATIE The Shack is zondag 26 augustus open om 15.00. Aanvang Marcel Scherpenzeel en The Men Unplugged: 16.00 en de entree is gratis. Voor alle info: www.the-shack.info.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie