Nieuwe expositie Galerie Kunst 2001 Badhoevedorp

30 augustus 2018 om 13:34 Uit-cultuur/nieuws

BADHOEVEDORP In Galerie Kunst 2001 in het dorpshuis van Badhoevedorp, Snelliuslaan 35, is van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 7 oktober een expositie te zien met schilderijen van Michael Burgers en de meubelserie 'Van geen kanten' van Jolanda Lanslots. Beide kunstenaars vallen op door het heldere en frisse kleurgebruik en de oorspronkelijkheid. De opening is op zondag 2 september om 16.00 uur. De galerie is geopend van vrijdag tot en met zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Michael Burgers is het brein achter BIMU-ART. Kenmerkend voor zijn werk zijn de frisse kleuren die van het doek afspatten. Alles is met de kwast geschilderd. Zijn werk is zeer toegankelijk. Iedereen ziet er wat anders in, maar iedere waarneming heeft zijn eigen waarheid waardoor er nieuwe inspiratie kan ontstaan.

Jolanda Lanslots, als theatervormgever afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht, heeft voor verschillende gezelschappen decors ontworpen. Naast dit werk is zij in 2015 begonnen met het ontwerpen van de ZitSo-meubels. Op de persoon aangepast en op verschillende manieren te gebruiken waarbij gelet wordt op het zitcomfort. Het schommelen zorgt ervoor dat de rug soepel blijft.

Zie ook: www.galeriekunst2001.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie