On Fleek is dé lokale muziekwedstrijd op zoek naar talent.
On Fleek is dé lokale muziekwedstrijd op zoek naar talent. Pixabay

Talentontwikkelingstraject van start

14 januari 2019 om 16:16 Uit-cultuur/nieuws

Muziekwedstrijd On Fleek voor talenten tussen 14 en 21 jaar

HAARLEMMERMEER On Fleek is een nieuw talentontwikkelingstraject voor muzikanten en DJ’s van 14 tot 21 jaar oud, georganiseerd in Haarlemmermeer door de jongerencentra van Stichting Maatvast.

"Wat is er leuker dan muziek maken?", vroeg Naomi Beijer, sociaal beheerder van jongerencentrum de Basis in Zwanenburg, zich af. Het antwoord: ‘eigenlijk bijna niets, behalve het organiseren van een talentontwikkelingstraject voor muzikale jongeren. Waar je in de vorm van een wedstrijd je talent verder kunt ontwikkelen door het winnen van coaching en gear.’

Het viel Beijer op dat er in Haarlemmermeer geen traject loopt op het gebied van muzikale talentontwikkeling. “Tijdens mijn puberjaren heb ik veel aan dit soort wedstrijden gehad”, gaat Beijer verder. “Het is enorm belangrijk geweest voor mijn persoonlijke en muzikale ontwikkeling. Van een stil muisje werd ik een echt podiumdier.” Daarom vond zij het tijd voor het talentontwikkelingstraject On Fleek.

HET TRAJECT Jongeren kunnen zich inschrijven om mee te doen aan een voorronde bij hun in de buurt. De voorrondes vinden plaats in de jongerencentra van Stichting Maatvast. De finalisten strijden met elkaar voor een prijzenpakket ter waarde van 1000 euro. Kun jij niet wachten om je muzikale talenten verder te ontwikkelen? Inschrijven kan via: onfleek@maatvast.nl. Meer informatie? Bel met Naomi Beijer (06-41667879). Deadline aanmelden is 25 februari. Na je aanmelding ontvang je meer informatie.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie