Afbeelding
ANP Foto

Zeeuwse Nederpop van Bløf in Poppodium Duycker

20 maart 2019 om 09:59 Uit-cultuur/nieuws

HOOFDDORP De Zeeuwse Nederpopband Bløf komt naar Hoofddorp. De band van frontman Paskal Jakobsen treedt woensdag 3 april op in Poppodium Duycker, voorafgaand aan de nieuwe Nederlandse tour. 

Nieuw, fris en helemaal van nu: zo klinkt 'Aan', het twaalfde studio-album van Bløf. 'Aan' is in ruim 2 jaar opgenomen in verschillende studio's in binnen- en buitenland. De veertien nieuwe liedjes zijn anders tot stand gekomen dan voorheen. Producers Dries Bijlsma (Typhoon) en Ferdy van der Singel (Rita Zipora) kregen een stevige vinger in de pap, door zowel tijdens de opnames als achteraf hun productie-talenten op de nummers los te laten.

PROMOTEN Uiteraard gaat de band uit Zeeland, die naast Jakobsen bestaat uit bassist Peter Slager, Toetsenist/gitarist Bas Kennis en drummer Norman Bonink, het nieuwe album promoten met een nieuwe tournee door Nederland. Voorafgaand aan deze tour wil de band de show graag een keer helemaal live doorlopen. En daar hebben ze Duycker voor gekozen. 

De kaartverkoop voor dit concert verloopt uitsluitend via Ticketmaster. Kaarten kosten 40 euro in de voorverkoop. Meer informatie vind je hier.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie