Afbeelding
PR.

Waylon, Lil Kleine en Wulf op jubilerend Meerlive

29 maart 2019 om 17:05 Uit-cultuur/nieuws

HOOFDDORP Meerlive zet de jubileumeditie, dit jaar de 20ste keer, extra luister bij door de duurste, maar daarmee ook de meest aansprekende line-up in de historie van het inmiddels vermaarde vierdaagse muziekfeest in het hart van Hoofddorp.

Organisator Martin Langeveld is er met de Raad van Advies en de huidige sponsors al tijden intensief mee bezig om tot een echt gaaf programma te komen. Meerlive 2019 vindt plaats van 5 tot en met 8 september aanstaande op de bekende locatie naast het Gemeentehuis in Hoofddorp.

“Dat is voor de laatste keer, zo is ons gemeld”, vertelt Martin Langeveld. “Het Van der Zee-terrein op de hoek van de Kruisweg en Nieuweweg krijgt zo goed als zeker volgend jaar een nieuwe bestemming en dat betekent dat Meerlive voor 2020 op zoek zal moeten naar een nieuwe plek.”  

Zorgen voor later zullen we maar zeggen, want nu is alles gericht op 2019. “Ons 20-jarig jubileum met een echte super affiche op artiestengebied. Ook dit jaar zal zaterdag de enige avond zijn waarop wij een bescheiden bijdrage in de toegangskosten vragen. Maar daar staan dan optredens van onder andere Waylon (Festivalshow), Lil Kleine en Wulf (Festivalshow) tegenover.”  

Vanaf komende vrijdag 5 april om 17.00 uur start de verkoop van de kaarten op www.meerlive.nl. Wie op tijd is voor de Super Earlybird kaarten, kan echt voor een super aantrekkelijke prijs getuige zijn van deze machtig mooie optredens.

“Als Meerlive-organisatie verwachten wij daar absoluut een stormloop op de beschikbare kaarten, omdat dit toch wel prachtige namen zijn. Verder bieden wij bedrijven in de regio een mogelijkheid om zich als sponsor aan te melden om daarmee een bijzondere mogelijkheid te creëren voor een unieke avond uit voor personeel en/of klanten. Bedrijven kunnen zich via onze website nog steeds aanmelden als Meerlive-sponsor.”

Naast de al genoemde artiesten staan in de 2019 Meerlive Line-Up: Tino Martin, Van Dik Hout (Festivalshow), Wolter Kroes, Paul Sinha, The Originals, TOF! Partyband, Vangrail, Pater Moeskroen, Yves Berendse, Lesley Williams, Quincy en Ramon Sandbergen. En in mei zal daar nog een Special Act aan toegevoegd worden. Volg het allemaal via de social mediakanalen van Meerlive, de website en uiteraard de BDU-media.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie