Just Justa fotografie
Just Justa fotografie pr

JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer scoort met Urinetown'

Uit-cultuur/nieuws

HOOFDDORP De musicalproductiegroep 16 t/m 25 jaar van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K speelde afgelopen vrijdag 12 en zaterdag 13 juli de hilarische musical 'Urinetown'. De getalenteerde groep – vorig jaar nog bekroond met maar liefst acht nominaties voor de Amateur Musical Awards – kreeg opnieuw de handen op elkaar van zowel pers als publiek.

MusicalNieuws kopt dan ook boven hun recensie 'Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer scoort weer met heerlijke versie van Urinetown'. Recensent Elise Kant schrijft over de voorstelling: "Het mooiste is dat alles klopt. De choreografie is prachtig, er wordt heel goed gezongen en sterk gespeeld. Met slechts 15 spelers wordt alles overtuigend neergezet. Er wordt met ongelofelijk veel vuur gedanst, Ook in de meest vreemde houdingen wordt er zuiver en overtuigend gezongen. En het spel, ook het stille spel, gaat constant heel goed door. Je komt ogen tekort."

Volgend seizoen speelt de musicalproductiegroep 16 t/m 25 jaar van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K de Broadwayklassieker: 'West Side Story'.

advertentie
advertentie