Afbeelding
Raj

Raj at the Park" festivalweek met film, theater en muziek

15 augustus 2018 om 15:30 Uit-cultuur/nieuws

HOOFDDORP In de derde en vierde week van augustus (18 tot 26) staat er aan de zuidkant van de Toolenburgerplas een Raj tent. Tijdens 'Raj at the Park' presenteren diverse partijen een mini Singer Songwriter-, Kinder-, Film-, Theater- en Muziekfestival in Toolenburg Haarlemmermeer. Een verrassend programma in het 'Raj's paleis' met o.a. speelfilms, theater Extravaganza en een 'laid-back' afsluiting met muziek (Blues, BBQ & Brews) vullen deze festival tiendaagse.

SINGER SONGWRITER Op zaterdag 18 augustus vanaf 16.00 uur is er het Singer Songwriter festival, jong en oud talent laten horen wat ze in huis hebben. Met o.a. Dutch Cassidy, John Koosterman en Fons Stam. (Voorheen Haarlem's Briljant Singer Songwriter Festival)

KINDERFESTIVAL HAARLEMMERMEER Zondag 19 augustus vanaf 14.00 uur is er de Kinder Circus Theater middag met o.a. Circus Hakim On Tour, Buurman & Buurman special kinderspelletjes en "Big Games" zoals Reuze Dokter Bibber Spelshow (ook leuk voor volwassenen!), fijne muziek en hapjes voor jong en oud.

OPENING RAJ'S FILMFESTIVAL Van 20 tot en met 24 augustus (18.00 – 23.30) is het Raj's Filmfestival. Film's Toolenburger Plas (Johnny Depp Special). En een filmquiz; een korte filmquiz welke aansluit op de film van de avond en een korte film welke ook aansluit op het thema 15 minuten, plus hoofdfilm 90 minuten.

Voor prijzen en (passe-partout en losse) tockets, kijk op de website: www.facebook.nl/raj.on.tour.

Direct kaarten bestellen: www.raj-on-tour.avayo.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie