Afbeelding
Eigen foto

Paul Meijer opnieuw lijsttrekker voor Forza!

16 juli 2018 om 12:49 Verkiezingen/nieuws

HOOFDDORP Paul Meijer is vorige week voor de derde achtervolgende keer gekozen tot lijsttrekker van de lokale politieke partij Forza! Haarlemmermeer bij de gemeenteraadsverkiezingen in november. De Hoofddorper is op dit moment ook fractievoorzitter.

Paul Meijer was ook in 2010 en 2014 al lijsttrekker van Forza! De partij behaalde in het eerste jaar drie zetels en vier jaar later verdubbelde dat aantal. Forza! moest het in de huidige raadsperiode uiteindelijk weer met twee zetels doen, omdat de gekozen raadsleden Kees van der Linden en Anneke van der Veer na een conflict met een eigen fractie doorgingen.

Paul Meijer heeft altijd nauw samengewerkt met Michel van Dijk, die ook al acht jaar raadslid is. Tijdens de partijbijeenkomst prees Van Dijk vorige week de keuze voor Meijer als lijsttrekker. “Paul is een winnaar. Met hem is het bij vorige verkiezingen nooit slecht gegaan. Elke keer als hij lijsttrekker is worden wij alleen maar groter. Never change a winning team.”

Forza! maakt na de zomer de overige kandidaten bekend. Volgens Michel van Dijk staan er veel nieuwe en een paar oude en bekendere namen op de lijst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie