Samantha Kras-Tankink
Samantha Kras-Tankink onbekend

Eerste NVM-makelaar start in Toolenburg

31 januari 2019 om 18:52 Nieuws Deel je nieuws

Deze maand is er een nieuw makelaarskantoor in de gemeente Haarlemmermeer geopend, als eerste NVM-makelaar in Toolenburg. Ondernemers en makelaars Samantha Kras-Tankink en Joost Beekman noemen zich gWoon Makelaars. Samantha Kras-Tankink is de jongste NVM-onderneemster van de regio en zij kiest voor de Haarlemmermeer. “Ik woon mijn hele leven hier, mijn man is zelfs hierheen verhuisd vanwege mijn liefde voor de Haarlemmermeer. Ik vind het fantastisch om samen met mijn collega Joost lokaal mensen te helpen met het zoeken én vinden van hun nieuwe woning.” Het kantoor wil zich onderscheiden door middel van zijn uitgebreide service.

Van werknemer naar ondernemer
Onderneemster Samantha Kras-Tankink en Joost Beekman zitten al jaren in het makelaarsvak. Joost Beekman werkte bijna 20 jaar voor diverse makelaars in de Haarlemmermeer als makelaar-taxateur. Samantha Kras-Tankink werkte eerst in de binnendienst bij diverse makelaars en ontwikkelende zich in korte tijd tot assistent- en kandidaat-makelaar. In 2017 behaalde zij haar papieren voor registermakelaar-taxateur en werd zij officieel door de NVM beëdigd. Zij is hiermee de jongste NVM-onderneemster van de regio. Haar collega Joost Beekman vertelt hierover: “Ik ben trots om haar in zo'n korte tijd te zien groeien van een medewerkster in de binnendienst naar een zelfstandig opererende makelaar. De combinatie van haar ambitie en haar kennis van de Haarlemmermeer maakt haar tot een fantastische samenwerkingspartner.”

Haarlemmermeertour 
Het makelaarskantoor gWoon Makelaars wil zich onderscheiden door zijn service. Door hun haal-en-brengservice vanaf het station van Haarlemmermeer kunnen zij inwoners van andere gemeenten een tour geven langs passende buurten en woningen in Haarlemmermeer. Dit kan tijdens werktijden, maar ook 's avonds of in het weekend. Naast het verkopen van woningen, helpen zij graag mensen met het aankopen van woningen of met diensten als het taxeren van panden.

Meer informatie: https://www.gwoonmakelaars.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie