Afbeelding
Google Maps

Nelson Schoenen neemt Leemans Schoenen over

Nieuws

HOOFDDORP In januari werd bekend dat Leemans Schoenen failliet is verklaard. Nu meldt Nelson Schoenen dat zij een deel van de Leemans-winkels overnemen. "Dit hangt mede af  van de onderhandeling met verhuurders van die locaties. Het streven is om hier zo snel mogelijk duidelijkheid over te kunnen verschaffen. De winkels zullen daarna zo snel mogelijk heropend worden", aldus de schoenenwinkel. Leemans heeft winkels in onder andere Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Haarlem, Hillegom, Lisse, Mijdrecht en Amsterdam.

Nelson Schoenen zegt de intentie te hebben om een nieuw dienstverband aan te bieden aan de winkelmedewerkers in de over te nemen winkels of andere nabijgelegen vestigingen van Nelson. Dit geldt voor zowel medewerkers uit de filialen als van het hoofdkantoor of logistiek. Dat is te lezen op de website van Nelson.

LEEMANS De website van Leemans is inmiddels uit de lucht. Hier valt te lezen dat de website wegens omstandigheden is gesloten. Voor vragen betreffende een onlangs geplaatste bestelling of klacht kan er contact opgenomen worden met info@leemansschoenen.nl. Reeds geplaatste bestellingen worden nog verstuurd of terugbetaald.

advertentie
advertentie