Dhr. Preeker - Aanvang reis naar Smilde
Dhr. Preeker - Aanvang reis naar Smilde Haddie vd Wal

Zorgcentrum De Meerstede zet gewonnen prijs om in hartenwens

Nieuws Deel je nieuws

September vorig jaar vierde Zorgcentrum De Meerstede haar 60 jarig bestaan. Tijdens de feesweek won dhr. Preeker een mooie prijs, namelijk een busritje in de omgeving.

Toen er werd gevraagd waar dhr. Preeker het allerliefste naar toe zou willen met de bus, bleek zijn allergrootste wens een bezoek aan zijn moeder van 83 waar hij door omstandigheden al 1.5 jaar niet meer was geweest. Zijn moeder woont in Smilde (Drenthe).

Dhr. Preeker woont sinds 1.5 jaar in een aanleunwoning bij de Meerstede. In het begin had dhr. hier veel moeite mee, ook gezien zijn leeftijd. Toch raakte dhr. snel gewend en vindt het nu fijn om zo dicht bij een zorgcentrum te wonen, waar altijd wel wat te doen is. In de 1.5 jaar die dhr. in de aanleunwoning woont is zijn moeder wel 2 x een dag bij hem op bezoek geweest. 

Omdat deze vraag een echte hartenwens is, werd er besloten om hieraan te voldoen. Dhr. koos voor valentijnsdag om zijn moeder te mogen bezoeken. Een Meerstede chauffeur afkomstig uit Groningen nam deze mooie taak op zich, om door te rijden naar haar ouders in Onstwedde, zodat dhr. 1.5 dag en een nacht bij zijn moeder kon zijn. 

Quat van dhr. Preeker: Ik ben ontzettend dankbaar dat mijn wens in vervulling ging. Het was boven verwachting. Samen met mijn moeder uit eten geweest, veel gepraat en gelachen en vooral genoten. Dank ook namens mijn moeder

advertentie
advertentie