22 november 2007 om 00:00 Nieuws

DCG - Overbos 4-1 (1-1)

1-1 Dave van der Heijden

Gele kaart: Jaap de Groot

“Het was vandaag een en al kommer en kwel”, bracht Harry Talsma zijn stemming onder woorden. “Vorige week tegen VVC voetbalden we nog, toen waren we zeker in de eerste helft de betere ploeg. Vandaag was het echt helemaal niets, er zat geen enkele overtuiging in. Het is dat Sinterklaas er zit aan te komen, dat is nog iets positiefs. Wij voetbalden vandaag chocoladeletters. Na vier minuten werd het 1-0, wij stonden erbij en we keken er naar. We kwamen door een doelpunt van Dave van der Heijden op 1-1 maar dat was eigenlijk een fout van de keeper. Als dat al een echte keeper was. Volgens mij is het een veredeld zaalvoetbalteam waar we tegen speelden en ik geloof dat ze niet eens trainen. Maar tegen deze ploeg hebben wij vandaag helemaal niets zelf afgedwongen. Het leek wel gummie vandaag en het ging eigenlijk van kwaad tot erger. Heel af en toe kwam er een vlaagje voetbal voorbij, dan leek het er even op. Meteen na rust werd het ook weer 2-1, we stonden erbij en keken er naar. Maar het werd zo matig dat de ballen werden ingeleverd, tegenstanders werden niet meer gedekt en de spelers gingen elkaar lopen aankijken. De tweede helft duurde minstens een halfuur te lang en op deze manier kelderen we heel snel naar het rechter rijtje. En dat is doodzonde als je ziet waar we twee weken geleden stonden. Dit is foute boel, straks spelen we nergens meer voor.”