Jaarlijkse kunstwedstrijd

Nieuws

HOOFDDORP - Jonge Haarlemmermeerse designers en performers staan op zaterdag 12 april in de schijnwerpers tijdens Show ‘m What You Got! Artquake organiseert deze jaarlijkse wedstrijd voor jong talent in schouwburg De Meerse. In totaal zijn er acht categorieën waarvoor deelnemers van 12 t/m 25 jaar zich kunnen inschrijven: TxT, Dans, Film, Fashion, Performance, Expo, Pop/Rock en Hiphop/RnB. Inschrijven kan tot uiterlijk 14 maart via www.artquake.nl. Deelname is gratis.

Show ‘m What You Got!

Deelnemers maken kans op het winnen van onder andere optredens op Artquake Open Air, masterclasses in samenwerking met Kunstbende, vrijkaarten voor Sticks & Rico in het Patronaat, kunst kijken met kunstenaarscollectief Circus Design, publicatie in het boektijdschrift DUF en een dagje meelopen met de ontwerpsters van opkomend fahionlabel EnD.

Voor de presentatie van de Haarlemmermeerse talentenwedstrijd Show ‘m What You Got! haalt Artquake de 6Packers Esteban, Sol en Bette naar Hoofddorp. Presentatoren Esteban, Sol en Bette zijn bekend van het programma ‘6 Pack: Save the Universe’.Sol houdt van een uitdaging en is altijd nieuwsgierig.

advertentie
advertentie