Tournee Rita Verdonk komt op 30 juni in Hoofddorp

Nieuws

HOOFDDORP - In het kader van haar voorjaarstournee van Trots op Nederland komt Rita Verdonk op maandag 30 juni naar Hoofddorp. Ze leidt dan vanaf 20 uur een discussiebijeenkomst in hotel-restaurant De Beurs aan de Kruisweg in Hoofddorp. De deuren zijn om 19.30 uur geopend.

De laatste keer dat Rita Verdonk in Hoofddorp sprak was kort voor de Tweede-Kamerverkiezingen van eind 2006. Zij was toen nog lid van de VVD. Na de nodige rumoer binnen de liberale partij is de populaire Verdonk uit de VVD gezet en is zij haar eigen politieke beweging begonnen. Trots op Nederland heeft al aangekondigd in 2010 mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in onder meer Haarlemmermeer.

Rita Verdonk trekt sinds de lancering van Trots op Nederland met haar beweging het land in om iedereen in Nederland een kans te geven zijn of haar visie met haar te delen en met elkaar het gesprek aan te gaan over de toekomst van Nederland. Hoofddorp vormt 30 juni de afsluiting van die tournee. De discussie wordt voorafgegaan door een korte audiovisuele presentatie. Daarna gaat Rita Verdonk in gesprek met de zaal. De bijeenkomst duurt tot 22 uur.

advertentie