Raadslid Kees van der Linden: voorlopig geen actieve rol bij Trots op Nederland

12 maart 2009 om 00:00 Nieuws

VIJFHUIZEN - Gemeenteraadslid Kees van der Linden (ex-VVD) uit Vijfhuizen gaat voorlopig geen actieve rol spelen bij de lokale afdeling van de politieke beweging Trots op Nederland (TON) van Rita Verdonk. Hij laat dat desgevraagd weten na geruchten dat hij komende maandag bekend gaat maken dat hij volgend jaar bij de gemeenteraadsverkiezingen op de lijst staat van TON.

Van der Linden stapte vorige maand uit de VVD uit onvrede over de koers van die partij. Hij zei toen zich te beraden op zijn toekomst. Het raadslid zegt nu nog altijd geen beslissing te hebben genomen. Van der Linden gaat maandag vermoedelijk wel naar de bijeenkomst van TON. “Maar ik ga wel vaker naar bijeenkomsten van Trots op Nederland. Daar is niks bijzonders aan.” De Vijfhuizenaar ontkent echter een functie te krijgen binnen TON.

Trots Op Nederland presenteert maandagavond de Kieskring uit de regio’s Kennemerland, Amstelland en Meerlanden en ‘t Gooi officieel aan de achterban. De bijeenkomst is van 20 tot 22 uur in hotel Van der Valk langs de A4.

Speciale gast is Rita Verdonk zelf. Zij opent de bijeenkomst en zal een betoog houden over de laatste ontwikkelingen. Vervolgens neemt het Kieskringbestuur onder leiding van Yolanda Bolleurs uit Badhoevedorp (ook ex-VVD Haarlemmermeer) het woord over met informatie over de gemeenteraadsverkiezingen van 2010. Trots op Nederland gaat in Haarlemmermeer in elk geval meedoen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie