Nieuwe reeks kenniscafés voor vrijwilligers in H’meer

15 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - In het najaar van 2009 en het voorjaar van 2010 wordt in Haarlemmermeer een nieuwe reeks kenniscafés gehouden voor alle vertegenwoordigers van vrijwilligersorganisaties in Haarlemmermeer. In vergelijking met de eerste reeks is de opzet iets aangepast zodat er meer interactie ontstaat tussen de deelnemers. Net als bij de eerste reeks staat ook nu bij elk café een thema op het gebied van vrijwilligerswerk centraal. Deelnemers gaan met elkaar en met een genodigde spreker in discussie over het thema. Na afloop van de discussie is er tijd om verder met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen.

De kenniscafés vinden plaats op donderdag 29 oktober (maatschappelijk betrokken ondernemen), donderdag 26 november (maatschappelijke stages), donderdag 28 januari en donderdag 25 maart (steeds van 16.30 tot 18 uur en inloop vanaf 16 uur). De kenniscafés zijn in Sportcafé de Wissel, Fanny Blankers-Koenhal, Arnoldus-29park 3 in Hoofddorp.

De spreker bij het eerste kenniscafé op 29 oktober is Els Van der Jagt van De Meerlanden. Gespreksleider is Jos van Rooijen (eindredacteur Hoofddorpse Courant). Deelnemers gaan dan met elkaar in discussie over de stelling: ‘medewerkers van bedrijven moeten minimaal één week per jaar vrijwilligerswerk doen.’ Deelname aan de kenniscafés is gratis (inclusief consumpties) en aanmelden is niet nodig. Meer informatie over de kenniscafés: www.kenniscafes.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie