Tromgeroffel bij opening tijdelijke locatie

20 mei 2010 om 00:00 Nieuws

BADHOEVEDORP - Wethouder Arthur van Dijk (nu Economie, Schiphol en Cultuur) heeft woensdagochtend de officiële openingshandeling verricht van de tijdelijke locatie van de Plesmanschool aan de Rijstvogelstraat in Badhoevedorp. De tijdelijke locatie is noodzakelijk geworden omdat de huidige Plesmanschool fors uitgebreid wordt.

Aan de officiële opening ging overigens nog wel een kleine wandeling vooraf, begeleid door muziek. Aangekomen op de tijdelijke locatie liet de wethouder, tot enkele weken geleden nog wethouder voor onder meer Onderwijs, dat met de tijdelijke verhuizing een lange, en soms moeizame periode afgesloten kan worden.

"De ouders, kinderen en schoolleiding hebben veel geduld moeten hebben, maar de tijdelijke locatie mag er zijn. Het ziet er prachtig uit. Eind mei wordt gestart met de bouw op de hoofdlocatie."

De Plesmanschool wordt uitgebreid met meerdere lokalen. De uitbreiding van de school vindt plaats bovenop het huidige schoolgebouw aan de Papagaaistraat.

Op de eerste spreken wethouder Arthur van Dijk en schooldirecteur Willem Elsnerus de leerkrachten, de kinderen en hun ouders toe op de tijdelijke locatie voor de Plesmanschool.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie