Meer Jazz Café in De Rustende Jager met Charlotte Coppola

20 mei 2010 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP - Op veler verzoek treedt Charlotte Coppola 23 mei vanaf 15.30 uur op in het Meer Jazz Café ‘De Rustende Jager’ aan de Venneperweg 471. Coppola heeft een staat van dienst die klinkt als een klok. Ze is van alle markten thuis, maar haar voorliefde voor jazzmuziek staat voorop.

Toen Charlotte tien jaar was realiseerden haar ouders zich dat hun dochter een bijzonder zangtalent had. Op haar tiende begon ze met een klassieke zangopleiding en toen ze dertien was had de jazzmuziek haar al in zijn greep. Een paar jaar later won zij de Denon Swing Society Award. Haar warme stem, haar timing en haar voorkomen maken haar tot een boeiende podiumpersoonlijkheid die er geen enkele moeite mee heeft om het publiek in haar ban te houden.

Niet voor niets trad Charlotte op met tal van grootheden als saxofonist Benjamin Herman, trompettiste Saskia Laroo, pianist Cor Bakker, cabaretier Hakin en het Noordhollands Philharmonisch Orkest. Ook heeft zij getoerd met Boris en werkte ze samen met de beroemde Amerikaanse groep Sister Sledge.

In 2007 trad Charlotte met succes op in Duitsland - waar zij ook een tijd woonde - en Italië (Capri), en tal van concerten in Nederland, ze werkte met Gino Vanelli en deed diverse radio- en televisieoptredens, onder meer met haar groep Bushira trad zij op bij Rayman is laat. De toegang tot het concert is gratis. Het concert begint om 15.30 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie