De hele wereld rond in zestien minuten in De Ark

12 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

Rien Wattel: “Aan de kerkleden is gevraagd om een vakantiefoto die herinnert aan een bijzondere plaats of ontmoeting, een bijzonder moment, dat je als spiritueel beleefde, nu je er misschien jaren later aan terugdenkt. Kortom: foto’s die iets uitdrukken van grenzen die verdwijnen…’grenzeloos’. Dat werd dan ook de titel van de tentoonstelling, waarop zestien foto’s te zien zijn die die grenzeloze ervaring met de bezoeker delen.

De tentoonstelling ‘Grenzeloos’ is te bezoeken tot met half september HOOFDDORP - In kerkcentrum De Ark in Hoofddorp-Overbos kunnen bezoekers deze zomer in zestien minuten de wereld rond. Dat kan tijdens de fototentoonstelling die De Ark in augustus houdt.

De foto’s zijn ook letterlijk grenzeloos. Zo stuurde Marja van Wees een foto in uit Virginia (VS), Jeroen en Judith Dudok uit Lesotho (Zuid-Afrika), Cor Maurits uit China en Ada Marquart uit Botswana. Maar ook Veere en Botshol, hier vlakbij, zijn op de tentoonstelling te zien. De verhalen bij de zestien foto’s zijn te vinden in een kleurrijke folder, die op de tentoonstelling verkrijgbaar is en gemaakt is door PR-medewerkster Marianne Bokhorst.

De tentoonstelling ‘Grenzeloos’ is tot 11 september te zien in oecumenisch kerkcentrum De Ark, Muiderbos 36 in Hoofddorp-Overbos. De openingstijden zijn dinsdags van 13.30 tot 16 uur en zondags rond de kerkdienst, van 10 tot 10.30 en van 11.45 tot circa 12.30 uur, of op afspraak via arknieuws@deark.nu of (023) 562 54 48.

Dit najaar organiseert De Ark opnieuw een tentoonstelling met kunstwerken uit de buurt. Overbossers, inwoners van Floriande en overig Hoofddorp worden uitgenodigd schilderijen, tekeningen of beeldend materiaal in te zenden voor een expositie van eind oktober tot begin december. Voor meer informatie zie de website van De Ark, www.deark.nu of info@deark.nu. De Ark hoopt dat vele Hoofddorpers in 16 minuten de wereld komen rondreizen, deze zomer!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie