Enjoy the Summer

12 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

Zo is het zeer populaire ‘blij dat ik glij’, maar ook kratjes stapelen, henna en schminken. Tevens zijn er die dag leuke prijzen te winnen voor diegene die de snelste tijd neerzet met “blij dat ik glij” of de meeste kratjes weet te stapelen zonder om te vallen. Voor durfals vanaf 16 jaar is er de unieke mogelijkheid om eens te jetskiën op de Toolenburgerplas. Dit wel tegen betaling en uitgebreide instructie.

HOOFDDORP - Het tiener- en jongerenwerk van MeerWaarde organiseert op zondag 15 augustus ‘Enjoy the Summer’ bij de Toolenburgerplas. Van 12 tot 18 uur zijn er voor jongeren in alle leeftijden diverse attracties aanwezig.

In de loop van de middag zal er een ‘open mic contest’ plaatsvinden. Een vakkundige jury bepaalt wie de winnaar zal zijn. Deze gaat ervan door met een ‘dag studio huur’ en daarmee de productie van een eigen demo! Altijd al graffiti willen spuiten? Volg een mini workshop, stel je vragen en leer de beginselen van een zeer ervaren graffiti spuiter.

Het Jongeren Informatie Punt (JIP) geeft op deze dag voorlichting onder andere over wonen, seks en vrije tijd. Natuurlijk kun je op het evenement ook terecht voor meer informatie over andere activiteiten van MeerWaarde.

Voor opgeven ‘open mic contest’ kun je contact opnemen met jongerenwerker Mirjam Luyten, 06-21556243.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie