Spaarne Ziekenhuis lanceert nieuwe website

19 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

Het is mogelijk om de folders van het ziekenhuis digitaal in te zien, of om te zoeken op afdeling of specialisme. Tevens zijn er ervaringsverhalen te vinden van patiënten en medewerkers.

HOOFDDORP - Het Spaarne Ziekenhuis heeft de website www.spaarneziekenhuis.nl compleet vernieuwd. Alle informatie die van belang is voor patiënten, bezoekers, werkzoekenden en verwijzers is nu beter toegankelijk en makkelijk vindbaar. Nieuw op de website is uitgebreide informatie over alles wat met borstkanker te maken heeft.

De vernieuwde website biedt uitgebreide informatie over borstkanker. Van de diagnosestelling, behandeling, tot tips over inspanning en ontspanning na de behandeling. Specialisten geven door middel van filmpjes een toelichting. Zo kunnen patiënten zich optimaal voorbereiden op de behandeling. Daarnaast biedt de site hen ondersteuning bij het maken van soms moeilijke keuzes.

Een website is een dynamisch middel en eigenlijk ook nooit klaar. In de toekomst zal de website steeds worden verbeterd. Zo wordt de mogelijkheid om digitaal een afspraak te maken uitgebreid. Waarschijnlijk kunnen patiënten vanaf 2011 ook (delen van) hun eigen patiëntendossier inzien via de website.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie